چرا امارات گزینهای محبوب برای مهاجرت کاری است؟ سالهاست امارات به مقصدی جذاب برای متخصصانی تبدیل شده است که در مشاغل مختلف به دنبال فرصتهای پرسود و باارزش میگردند. پیشرفتهای چشمگیر امارات در چند دهه گذشته، این کشور را به یکی از بزرگترین مراکز تجارت جهانی و منطقهای تبدیل کرده است و همین موضوع باعث شکل گرفتن فرصتهای شغلی فراوانی در امارات شده است. این کشور با سرمایهگذاری و پیگیری طرحهای متنوع اقتصادی، موفقیتهای بزرگی بدست آورده است. بر اساس آمار سال 2018، اقتصاد امارات متحده عربی دومین اقتصاد بزرگ در خاورمیانه (پس از عربستان سعودی) است.با توجه به جمعیت کشور امارات(حدود 10 میلیون) و با نگاهی به آمار نیروی کار مهاجر در این کشور و همچنین نیاز بازارهای کاری امارات به نیروی انسانی، مشخص میشود چرا امارات در طول این سالها مقصدی محبوب و مناسب برای نیروهای گوناگون کاری بوده است.
پردرآمدترین مشاغل در امارات
1. مدیر اجرایی CEO
میزان درآمد: 40 تا 120 هزار درهم در ماه
هر شرکتی نیازمند مدیر اجرایی است و به طور معمول، بیشترین مسئولیتها نیز در یک مجموعه بر عهده همین مدیران اجرایی است. مدیران عامل در شرکتها و مجموعههای گوناگون، تصمیمات تجاری مهمی را اتخاذ میکنند که بر درآمد کل شرکت و مجموعه تاثیر میگذارد. بدیهی است که یکی از پردرآمدترین مشاغل در بازار کاری امارات مختص به همین گروه باشد.
2. مدیر مالی CFO
میزان درآمد: 40 تا 90 هزار درهم در ماه
بعد از مدیر اجرایی، مدیر مالی مسئول مدیریت پول شرکت از جمله برنامهریزی، نظارت بر بودجه، تعیین رقم هزینهها و غیره است. این شغل نیز علاوه بر نیاز بر اتخاذ تصمیمات حیاتی، نیازمند دانش مالی قوی است تا تراز درآمدی شرکت حرکتی صعودی داشته باشد.
3. متخصص مغز و اعصاب
میزان درآمد: 30 تا 80 هزار درهم در ماه
متخصصان مغز و اعصاب که در یک زمینه بسیار تخصصی در حوزه پزشکی کار میکنند، پزشکانی هستند که بر سلامت سیستم عصبی انسان، از جمله مسائل مربوط به نخاع، اعصاب و ماهیچهها تمرکز میکنند. متخصصان مغز و اعصاب به طور معمول در سراسر دنیا از درآمد بالایی برخوردار میباشند و در کشور امارات نیز در مراتب بالای کسب درآمد قرار دارند.
4. مدیر بازاریابی
میزان درآمد: 30 تا 50 هزار درهم در ماه
مدیران بازاریابی عهدهدار استفاده از تحقیقات در حوزه صنعت و اطلاع از روندهای بازار برای پیشبینی فرصتهای رشد و استفاده از آنها برای مجموعه خود هستند. این ناخدایان صنعت، مسئول ایجاد کسب و کارهای جدید میباشند و در نتیجه درآمد بالایی نیز نصیب خود میکنند؛ به ویژه در بازار کار کشوری همچون امارات!
5. مدیر فروش
میزان درآمد: 20 تا 60 هزار درهم در ماه
مدیران فروش مسئول مدیریت تیم فروش و درآمد شرکتها هستند. با وجود بازار جهانی فروش در امارات و حضور شرکتهای چند ملیتی، مدیران فروش بسته به میزان تجربه و گستره بازار خود میتوانند درآمد بالایی بدست آورند.
6.مهندسی نفت (پترولیوم)
میزان درآمد: 15 تا 40 هزار درهم در ماه
مهندی نفت شاخهای از مهندسی است که بر فرایندهای امکان توسعه و بهرهبرداری از میادین نفت خام و گاز طبیعی و همچنین تحلیلهای فنی، مدلسازی کامپیوتری و آیندهنگری در تولیدات آتی را فراهم میکند. با وجود منابع نفتی و گازی و همچنین نیاز مستمر به ارتقای بهرهوری تولیدات در امارات، این شغل همواره از نیازهای بازارکاریِ تخصصی این کشور بوده است.
7. کارشناس امنیت سایبری
میزان درآمد: 15 تا 30 هزار درهم در ماه
با پیشرفت چشمگیر حوزههای دیجیتال در کسب و کارها، نیاز به اقدامات امنیتی برای محافظت از اطلاعات حساس و داراییهای دیجیتال افزایش مییابد. کشور امارات به عنوان یک مرکز مهم منطقهای و جهانی در حوزه فناوریهای دیجیتال، نیاز بسیاری به متخصصان امنیت سایبری برای جلوگیری از تهدیدات در این حوزه دارد. در نتیجه تقاضا برای جذب متخصصان این حوزه در حال افزایش است.
8. کارشناس فناوری اطلاعات IT
میزان درآمد: 10 تا 50 هزار درهم در ماه
هر مجموعهای برای استقرار، طراحی پروژه و ارائه راهحلهای موثر در حوزههای آنلاین، نیازمند یک کارشناس در زمینه فناوری اطلاعات است. این نقشها همچنین شامل سازماندهی ساختارها، راهاندازی دپارتمانهای فناوری اطلاعات و تعیین خطمشی هاست. با توجه به نیاز این حوزه به دانش تخصصی، تجربه و قبول مسئولیتهای متنوع، میتوان به آسانی فهمید چرا کارشناسی فناوری اطلاعات در صدر پردرآمدترین مشاغل در کشور امارات قرار گرفته است.
9. پزشک عمومی
میزان درآمد: 15 تا 40 هزار درهم در ماه
پزشکان عمومی در کشور امارات نه تنها تقاضای زیادی برای کار دارند، بلکه یکی از مشاغل با درآمد بالا در این کشور به حساب میآیند. پزشکان عمومی برای ورود به این حرفه، سالها مشغول تحصیل و آموزش قرار دارند و میدانند چگونه افراد مبتلا به بیماریهای کوتاه مدت را تحت درمان قرار دهند.
10. متخصص اطلاعات و آمار
میزان درآمد: 10 تا 30 هزار درهم در ماه
با وجود فناوریهای نوین که در اختیار استارتآپها و سایر شرکتهاست، متخصص داده تبدیل به یک بازیگر کلیدی برای هر سازمانی میشود. به ویژه در کشور امارات که مراکز فناوری به سرعت در حال گسترش و پیشرفت هستند، یک متخصص داده میتواند نقش بسیار موثری در جمعآوری دادههای گسترده و تعیین الگوهای سازمانی ایفا کند. با وجود نیاز این حوزه به دانش بالای ریاضیات، علوم کامپیوتری و فناوری اطلاعات، طبیعی است شرکتها حاضر به پرداخت مبالغ بالا به متخصصان این حوزه باشند.
11. معماری
میزان درآمد: 10 تا 40 هزار درهم در ماه
معماران علاوه بر داشتن مهارتهای خلاقانه در طراحی، نیازمند درک موضوعات در حوزههای ریاضیاتی و مهندسی میباشند. کشور امارات دارای برخی از نوآورانهترین و هیجانانگیزترین سازههای معماری در منطقه و جهان است و فرصتهای زیادی برای متخصصین این حوزه ایجاد شده است.
12. کارشناس بیمه
میزان درآمد: 15 تا 30 هزار درهم در ماه
کارشناسان تجاری بیمه که عمدتا در صنعت بیمه و امور مربوط به خسارتها فعالیت میکنند، ضمن ارزیابی ریسک کلی سرمایهگذاریها و بررسی دادههای موجود، احتمال زیانهای ناشی از تصمیمات شرکتها را به حداقل میرسانند. بنابراین وجود یک کارشناس تجاری بیمه برای جلوگیری از هدررفت منابع و یا جبران آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.
13. توسعهدهندگان بلاکچین
میزان درآمد: 12 تا 22 هزار درهم
امارات با هدف استفاده و ادغام فناوری بلاکچین در بخشهای مختلف از جمله امور مالی، مدیریت زنجیره تامین و خدمات دولتی در خط مقدم پذیرش متخصصان این حوزه قرار دارد. این متخصصان دارای مهارتهایی برای طراحی و توسعه برنامههای کاربردی امن، ایجاد قراردادهای هوشمند و ارائه راه حلهای مبتنی بر بلاکچین هستند.
14. مهندسی عمران
میزان درآمد: 8 تا 25 هزار درهم در ماه
با توجه به گستردگی بخشهای زیرساختی و زیستمحیطی در امارات و به دلیل وجود منابع طبیعی فراوان در این کشور، شغل مهندسی عمران یکی از مشاغل با ارزش بالاست وهمین دلایل کافی است تا این شغل را در صدر پردرآمدترین مشاغل امارات قرار دهد.
15. مهندسی برق
میزان درآمد: 5 تا 20 هزار درهم در ماه
با توجه به تعداد پروژههای ساخت و ساز در حال انجام دبی، نیاز به مهندسان برق همیشه بالاست. فعالیتهای این مهندسان شامل مطالعه عملیاتها، طراحی و نظارت بر عملکرد سیستمهای مختلف مربوط به ماشینآلات است. متخصصین این حوزه میتوانند با توجه به دانش و تجربه کاری خود، درآمد خوبی در امارات داشته باشند.
16. مهندسی صنایع
میزان درآمد: 5 تا 20 هزار درهم در ماه
مهندسی صنایع به طور کلی اثر بخشی، کارایی، تطبیقپذیری، پاسخگویی، کیفیت و بهبود مستمر کالاها، خدمات و سودآوری را مدنظر قرار میدهد. در حال حاضرکشور امارات از بازار کاری بسیار مناسبی برای این تخصص برخوردار است و یکی از پردرآمدترین مشاغل در امارات نیز مربوط حوزه مهندسی صنایع است.
17. فیزیوتراپیست
میزان درآمد: 5 تا 30 هزار درهم در ماه
یک فیزیوتراپیست در تلاش است تا مشکلات یا اختلالات حرکتی و فیزیکی بیماران خود را به حداقل برساند. به طور عمومی میتوان گفت حوزههای مرتبط با فعالیتهای سلامتی و بهداشت، پذیرش و تقاضای خوبی در امارات دارند و یک فیزیوتراپیست با داشتن مدرک در این رشته تخصصی و سابقه کاری میتواند موقعیت خوبی در این کشور داشته باشد.
18. مهندسی منابع تجدیدپذیر
میزان درآمد: 5 تا 15 هزار درهم در ماه
امارات اهداف بلندپروازانهای را برای سرمایهگذاری در بخش انرژیهای تجدیدپذیر در دستور کار خود قرار داده است. با وجود پروژه هایی مانند پارک خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم و نیروگاه هستهای برکه، تقاضا برای مهندسان منابع تجدیدپذیر در حال افزایش است. این متخصصان در طراحی، اجرا و نگهداری سیستمهای انرژی تجدیدپذیر فعالیت دارند.
19.پرستاری
میزان درآمد: 5 تا 15 هزار درهم در ماه
حتی قبل از بحران همهگیری کرونا، تقاضای زیادی برای جذب نیروهای متخصص حوزه پزشکی در کشور امارات وجود داشته است. در سالهای اخیر این نیاز رو به افزایش بوده و یکی از پرتقاضاترین مشاغل ثبت شده در سال 2023 متعلق به شغل پرستاری است. فردی که دارای مدرک پرستاری است و سابقه کار در مراکز بیمارستانی را در رزومه خود داراست، راه همواری برای کار در کشور امارات به همراه درآمدی خوب در پیش دارد.
20. طراحی گرافیک
میزان درآمد: 4 تا 15 هزار درهم در ماه
شرکتها با توجه به محصولات و یا خدماتی که برای فروش و ارائه دارند، به دنبال استفاده از روشهای جذاب و به یادماندنی هستند تا مشتریان را به سمت مجموعههای خود سوق دهند. این روشها توسط افرادی خلاق و دارای مهارتهای کامپیوتری که همچنین با روشهای تاثیرگذاری در ذهن مخاطبان آشنایی دارند، طراحی میشوند. با وجود فرصتهای متنوع شغلی در این حوزه، طراحان گرافیک فرصتهای خوبی برای فعالیت در امارات در پیش روی دارند.
سوالات متداول
- هزینه مهاجرت کاری به امارات چقدر است؟ یکی از مزیتهای مهاجرت کاری به امارات این است که نیاز به پرداخت هزینه کمتری نسبت به مهاجرت تحصیلی دارد. بنابراین شما میتوانید با پرداخت هزینههای اولیه همچون هزینه اخذ ویزا و پرداخت حق وکالت به این کشور مهاجرت کنید و درآمد خود را داشته باشید.
- مهاجرت کاری به امارات به چه مراحلی دارد؟ اولین پیشنیاز برای مهاجرت کاری به امارات داشتن تخصص در یک زمینه کاری و یا داشتن تحصیلات دانشگاهی در یک حوزه تخصصی است. قدم بعدی مشورت با یک وکیل مهاجرتی است تا مسیر پیش روی شما را برایتان ترسیم کند و در آمادهسازی مدارک مورد نیاز مهاجرت شما را یاری کند.
- آیا امارات ویزای همراه نیز برای مهاجرت صادر میکند؟ یکی از سوالات و دغدغههای افرادی که متقاضی مهاجرت به کشور امارات میباشند مسئله صدور ویزای همراه برای اعضای خانواده است که در این مورد نیز کشور امارات برای کاهش دغدغه مهاجران، تصمیم به صدور ویزای همراه گرفته است اما دارندگان ویزای همراه برای کار در این کشور نیازمند اخذ مجوز جداگانه میباشند.
1- هزینه مهاجرت کاری به امارات چقدر است؟
یکی از مزیتهای مهاجرت کاری به امارات این است که نیاز به پرداخت هزینه کمتری نسبت به مهاجرت تحصیلی دارد. بنابراین شما میتوانید با پرداخت هزینههای اولیه همچون هزینه اخذ ویزا و پرداخت حق وکالت به این کشور مهاجرت کنید و درآمد خود را داشته باشید.
Details
2- مهاجرت کاری به امارات به چه مراحلی دارد؟
اولین پیشنیاز برای مهاجرت کاری به امارات داشتن تخصص در یک زمینه کاری و یا داشتن تحصیلات دانشگاهی در یک حوزه تخصصی است. قدم بعدی مشورت با یک وکیل مهاجرتی است تا مسیر پیش روی شما را برایتان ترسیم کند و در آمادهسازی مدارک مورد نیاز مهاجرت شما را یاری کند.
Details
3- آیا امارات ویزای همراه نیز برای مهاجرت صادر میکند؟
یکی از سوالات و دغدغههای افرادی که متقاضی مهاجرت به کشور امارات میباشند مسئله صدور ویزای همراه برای اعضای خانواده است که در این مورد نیز کشور امارات برای کاهش دغدغه مهاجران، تصمیم به صدور ویزای همراه گرفته است اما دارندگان ویزای همراه برای کار در این کشور نیازمند اخذ مجوز جداگانه میباشند.